PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 

do 17 mei 2018

Diner-event t.b.v. Joy for Children

Locatie: 
 zie Informatie mei

terug
 


 
 

Moderamenvergadering
datum en tijdstip 30-05-2018 om 19.30 uur
meer details

Nacht van Gebed voor de vervolgde christenen.
datum en tijdstip 01-06-2018 om 20.00 uur
meer details

 
SPINNINGMARATHON voor goede doelen.
We gaan een spinningmarathon houden voor twee goede doelen in onze gemeente. Stichting Mahanaïm van Nadine Balke en Joy for children van John van Est. Twee goede doelen waar onze gemeente nauw bij betrokken is. 
Op zaterdag 2 juni van 9 tot 12 uur gaan we ons het snot voor de ogen (maar iets kalmer mag ook) fietsen bij sportschool Healthcenter aan de Perendreef. Voor elk uur dat je meefietst, doneer je zelf € 5,-- en kun je je natuurlijk door iedereen laten sponsoren. Ook als je geen lid bent van de sportschool ben je van harte welkom. Als je kunt fietsen, kan je ook spinnen. Geschikt voor alle leeftijden. Je mag 1,2 of 3 uur spinnen, net wat je aankunt. Natuurlijk wordt er gezorgd voor drinken en vaste brandstof. Dus, fiets mee.  Aanmelden en informatie bij Arri Woning
.

U kunt ons sponsoren door geld over te maken op NL60 SNSB 0706 1387 08 tnv Woning van Snippenberg A  ovv Super Sponsor Spinning.
 
Expo in de Rank
Sinds een aantal jaren ga ik met veel liefde naar het Interkerkelijk koor Maranatha in Doorn om zingend te mogen getuigen van mijn Heer.
Medio oktober j.l. organiseerden de besturen van Maranatha en Kol Chadash (koor uit Nijmegen) een Israël-dag met zang, muziek en dans. Door het bestuur werd mij gevraagd om voor die dag een uitnodigingsbord te maken en tevens een paar tekeningen/schilderijen, waarop de flora van Israël tot uitdrukking zou komen.
Het resulteerde in een zevental (!) schilderijen van planten en bomen die in bepaalde Bijbelteksten genoemd worden.
Voor de achtergrond koos ik de kleuren van de regenboog als teken van hoop en verwachting.
Een aantal eigen gemeenteleden bezochten ‘s avonds de zang en vonden het een goed idee om de werkstukken in de Rank op te hangen.
Compleet met een eigen interpretatie van de stad Jeruzalem mag ik de werkstukken voor een tijdje in de Rank exposeren.
Ik zou het leuk vinden als jullie op de expo willen reageren, waarbij ik opbouwende/kritische opmerkingen zeer kan waarderen.
 
Groet van John Veenendaal
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.