PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 


 
 

Repetitie Kerstnachtdienstkoor
datum en tijdstip 18-12-2018 om 19.30 uur
meer details

Kinderkerstfeest
datum en tijdstip 23-12-2018 om 16.30 uur
meer details

 
KINDERKERSTFEEST 23 december
Met het kinderkerstfeest komt kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd weer naar onze kerk. Nu met een voorstelling over het kerstevangelie. Het verhaal wordt verteld aan de hand van prachtige illustraties van Marjolein Hund. Wat betekent Kerst nou eigenlijk voor ons? Daarnaast wordt er veel muziek gemaakt en met elkaar gezongen. De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Kom je 23 december ook naar de voorstelling? We starten om 16:30 uur.
 
Gelegeneheidskoor voor de kerstnachtdienst.
Terwijl het buiten op het moment dat ik deze uitnodiging maak’, nog meer dan 20 graden is en de zon nog heerlijk schijnt, zijn de voorbereidingen voor de Kerstnachtdienst alweer in volle gang. En daarom het volgende: Dit jaar willen de beide kerken opnieuw een gelegenheidskoor vormen voor de Kerstnachtdienst. Iedereen die het fijn vindt om te zingen is welkom.
We repeteren op D.V. de volgende dinsdagavonden: 20 november, 27 november, 4 december,11 december en 18 december. Repetitietijden 19.30 uur – 21.30 uur. We oefenen in De Rank, Middelweg 5, Asperen. Ook als je een keertje niet kunt of als half acht eigenlijk net te vroeg is, hoeft dat geen reden te zijn om niet mee te doen. Dan schuif je gewoon wat later aan! Om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we jullie je op te geven zodat we weten hoeveel muziek en koffie we nodig hebben. Opgeven kan bij Jan van Dijk via de mail of telefonisch. Tel. 0345 – 619484
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.