PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
CORONANIEUWS CORONANIEUWS
Beste gemeenteleden, zusters en broeders, gasten.
 
Het corona-virus houdt de hele wereld bezig, en het raakt iedereen, ook onze gemeente. De kerkenraad heeft besloten om de richtlijnen van de PKN en RIVM te volgen. Daarom zullen de gewone kerkdiensten en activiteiten tot een nader te bepalen datum vervallen of worden aangepast aan de coronaregels.

Dat wil zeggen: 
 
U kunt de kerkdiensten niet fysiek bezoeken. En ook alle andere geplande activiteiten worden of even stilgezet of vinden aangepast doorgang. Daarover wordt u via de weekbrief en deze website geïnformeerd.
De komende tijd zal er elke zondag vanuit onze kerk een kerkdienst zijn (09.30 uur).  Een klein zanggroepje zal de zang verzorgen.
Zo schuilen we – nu deze gure wind over de wereld waait – weg ‘als vogels in het riet’ rond de verhalen die geschreven staan, zoals Lied 274 het zo mooi zegt. We blijven samenkomen rond de Schriften, al is het dan niet fysiek. Zo zoeken we warmte en beschutting onder de vleugels van de ENE en hopen we ook de onderlinge verbondenheid en saamhorigheid te kunnen blijven ervaren.
U kunt de vieringen vanuit onze kerk live beluisteren of later beluisteren via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1202
Ook kunt u de diensten ook met beeld meebeleven of later bekijken. Ga daarvoor naar 
https://www.youtube.com/channel/UCgW8p8Yt6W7APfHo4XTmmFg .


 
Daarnaast verzorgt de Protestantse Kerk Nederland in samenwerking met de EO de komende zondagen meditaties op televisie ter vervanging van de kerkdiensten die niet doorgaan. Deze worden uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur.
 
Als je niet kunt slapen ga dan geen schaapjes tellen maar ga met de Herder praten.

Onze kerk aan de Middelweg.
Als je niet kunt slapen ga dan geen schaapjes tellen maar ga met de Herder praten.
 
Middelweg 5 Asperen Middelweg 5 Asperen

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente. Via het menu in de linker balk vindt u de verschillende onderdelen van onze gemeente. Als u vragen, suggesties of opmerkingen hebt, of als u fouten ontdekt, wil ik dat graag weten. Mail dan naar gkasperen@gmail.com

U bent van harte uitgenodigd op deze site en in onze gemeente.

 
WELKOM WELKOM

Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk van Asperen. 

 KLIK HIER VOOR ONZE FACEBOOKSITE.

www.facebook.com/pages/GKerk-Asperen/271701886221642?ref=profile

 
Pastorale zorg. Pastorale zorg.
Tineke van Ooijen- Bruksvoort
06-48568824, tinekevanooijen@gmail.com
Werkdagen: zondag t/m woensdag. Verder in overleg.
 
 
 
NACHT van GEBED. 12 juni.
Dit jaar geen NACHT van GEBED in één van beide kerken in Asperen.
U begrijpt waarom.
Via onderstaande link kunt u toch iets doen.

https://www.youtube.com/watch?v=5KvA_FDPEr8&feature=youtu.be
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.