PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Hulp bij inrichting pastorie Hulp bij inrichting pastorie
Zoals velen van jullie al weten hebben de kerkrentmeesters besloten de pastorie te verhuren aan de burgerlijke gemeente. De gemeente zal dan een gezin huisvesten dat de procedure in een AZC heeft doorlopen en in Nederland mag blijven.
Zoals het er nu naar uitziet betekent dit dat er 7 mensen worden gehuisvest voor minimaal 6 maanden.
Aan ons als kerk is gevraagd de woning gemeubileerd aan te bieden.
Wij willen dan ook een oproep doen aan u allen om te kijken wat u kunt missen of zelfs kwijt wilt. Daarnaast zijn er handjes nodig om de woning opgeruimd en gezellig te maken en wellicht spullen bij mensen op te halen. 
 
Hiernaast, in de zijbalk,  treft u een link naar een  inventarislijst waarop de spullen, die we zoeken, op een rijtje zijn gezet. 
De inventarislijst is opgemaakt in “Google spreadsheets”, het voordeel hiervan is dat als iemand een artikel wil geven dit kenbaar gemaakt kan worden in de spreadsheet door het aantal te noemen en hier een vinkje te plaatsen.
Is er al een vinkje geplaatst maar nog niet voor de gewenste aantallen dan kunt u de aantallen wijzigen door dubbel te klikken op de spreadsheet cel en het aantal aan te passen.
Linda van Willigen coördineert de meubilering. U kunt, als het niet lukt via de inventarislijst,  haar appen wat u in wilt brengen. (Linda 0653968351).
Als u wilt helpen ook graag even melden bij Linda.
 
Ondanks alles geloof ik in de innerlijke goedheid van de mens. Anne Frank.

Onze kerk aan de Middelweg.
Ondanks alles geloof ik in de innerlijke goedheid van de mens. Anne Frank.
 
Middelweg 5 Asperen Middelweg 5 Asperen

Hartelijk welkom op de site van onze gemeente. Via het menu in de linker balk vindt u de verschillende onderdelen van onze gemeente. Als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft, of als u fouten ontdekt, wil ik dat graag weten. Mail dan naar gkasperen@gmail.com

U bent van harte uitgenodigd op deze site en in onze gemeente.

 
Multimedia Multimedia

Multimedia.

 KLIK HIER VOOR ONZE FACEBOOKSITE.

www.facebook.com/pages/GKerk-Asperen/271701886221642?ref=profile

 
Voorganger Voorganger
Klaas Jelle Faber
Snippengat 33
4205 XP Gorinchem
Telefoon/WhatsApp: 06-57303677
Mail: domineegkasperen@gmail.com
 
 
 

Inloggen

Hulp bij inrichting pastorie

Inrichting pastorie - Google Spreadsheets
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.