PKN
Gereformeerde Kerk Asperen
 
Kerkenraad 2022/2023 Kerkenraad 2022/2023
De kerkenraad is als volgt samengesteld:

Voorganger:........................................................ ...ds. Klaas Jelle Faber

Preses:.....................................................................vacant

Scriba: .................................................................. .. Rinus Broekhoff

Pastorale ouderlingen:............................................Gerda en Johan Kerbel / Kerbel- Müller en Rindert Brouwer.

Jeugdouderling:...................................................... Jan van Ooijen

Diaconie:..................................................................Irene Hoogenhuijzen, Arie Bronkhorst,  Arie van Loopik, Teus de Keijzer

Ouderlingen kerkrentmeester: ..............................Willy van Loopik, Martin Bijl
Zij worden in de uitvoering van hun werk bijgestaan door Jan Temminck (penningmeester).

De kleine kerkenraad bestaat uit::
Één persoon per discipline  en in ieder geval
De preses, de voorganger, een pastoraal ouderling, de jeugdouderling en de scriba.
De kleine kerknraad vergadert volgens schema, in de regel elke 6 weken, op woensdag  vanaf 19.30 uur in de Rank of digitaal. Er is om 19 uur altijd iemand van de kerkenraad aanwezig voor uw vragen of suggesties. Voor data, zie de weekbrief.
De voltallige kerkenraad komt 3 maal, en zo nodig vaker, per kerkelijk seizoen bij elkaar.

Het DB regelt dagelijkse zaken namens de kerkenraad.
Huidige samenstelling: Johan Kerbel, Jan van Ooijen en Rinus Broekhoff. Voor vragen kunt u een half uur voorafgaand van elke kerkenraadsvergadering terecht in de Rank. Daarnaast kunt u hen natuurlijk altijd bereiken via uw wijkouderling of d.m.v. een brief of een mail aan de scriba, brievenbus bij de kerk of via scribagkasperen@gmail.com.

 
terug
 
 
 

Inloggen

OPROEP tot GEBED.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog organiseerde een adviseur van premier Winston Churchill een groep mensen die elke avond op een vast uur stopten met wat ze aan het doen waren, om in gemeenschap te bidden voor vrede, veiligheid en zekerheid, en voor hen die in Engeland woonachtig zijn. Ze deden dit elke dag en het was alsof de stad niet geraakt werd, zo sterk was hun gebed. Het resultaat was zo wonderbaarlijk dat in korte tijd het bombardement stopte ! Nu organiseren we opnieuw, een groep mensen van verschillende nationaliteiten, om EEN MINUUT LANG te bidden voor de veiligheid van onze landen, voor een einde aan de problemen die ons onderdrukken en kwellen en dat God de beslissingen van onze heersers zal leiden. We ontmoeten elkaar op de volgende tijden: Spanje 16:00 uur Portugal 15:00 uur Canarische Eilanden 15:00 uur Costa Rica 20:00 uur Colombia 19:00 uur Nicaragua 20:00 uur Ecuador 19:00 uur Guatemala 20:00 uur Mexico 20:00 uur NEDERLAND 16:00 uur Panama 19:00 uur Honduras 18:00 uur El Salvador 20:00 uur Venezuela 18:00 uur Uruguay 17:00 uur Paraguay 17:00 uur Brazilië 18:00 uur Argentinië 17:00 uur Chili 17:00 uur Italië 16:00 uur Ik vraag u alstublieft om aan dit initiatief deel te nemen. We stoppen elke dag EEN MINUUT op de aangegeven tijden, OM GOD TE VRAGEN om vrede in de wereld, zodat conflicten kunnen eindigen en de rust wordt hersteld in alle naties van de aarde, en zodat gezinnen bij God hun veiligheid en redding zoeken. Als we de enorme kracht van gebed zouden begrijpen, zouden we versteld staan. Als u dit verzoek naar uw contacten kunt sturen, kunnen we God om een wonder vragen met ons gebed. ZET ELKE DAG DE WEKKER OP JE TELEFOON, op de tijd die voor je land is ingesteld, en bid een minuutje voor vrede. Dank, Gods Zegen, verenigd in gebed, 🙏🏻 ❤👍🏻
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.